martes, 7 de enero de 2014

Taller: Creació de Materials Audiovisuals. Vídeo




Aquest és el material audiovisual que hem realitzat i l'enllaç de la guia didàctica on trobareu la guia desenvolupada. 


Guia didàctica




CONCLUSIONS I VALORACIÓ PERSONAL

Personalment, pensem que l’eina Movie Maker és molt útil ja en la majoria dels ordenadors que tenen Windows ja es troba descarregada. A més, podem dir que és una eina senzilla i al mateix temps completa.

Si hem d’aprendre a utilitzar aquesta eina és molt fàcil ja que podem trobar nombrosos tutorials a la xarxa que ens expliquen com realitzar un material audiovisual i com guardar-lo o publicar-lo posteriorment.

El programa Windows Movie Maker és un programa que es pot utilitzar a les aules de primària, però més convenientment per alumnes de tercer cicle. Tot i així, penso que per utilizar-lo amb alumnes d'aquests cursos prèviament s'hauria de donar una bona explicació perque ells entenguessin el seu funcionament. A part de l'utilització del alumnes com a eina, penso que encara és més útil per als docents ja que poden crear materials didàctics més original i motivants que ajudarán força a l'aprenentatge dels alumnes,


A l’hora de realitzar el nostre material, no ens ha resultat difícil perquè ja el coneixíem i perquè ja hi havíem treballat alguna vegada. Tot i així, cal dir que ens ha duit molta feina i hi hem dedicat bastant de temps. Pensem que hem realitzat una bona tasca i ens pot ser útil en un futur quan treballem amb els nostres alumnes. A part d’això, els infants poden treballar amb aquesta eina perquè no requereix un gran coneixement d’aquesta i es divertit tant seva utilització, com el resultat final que s’obté.


No hay comentarios:

Publicar un comentario